Χονδρική πώληση

Η ποικιλία σχεδίων, σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα τιμών που καλύπτει η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, την έχει καταστήσει ως τη Νο. 1 ελληνική εταιρία παιδικής ένδυσης στη χονδρική πώληση, με ένα δυναμικό πελατολόγιο με πάνω από 390 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία Φράγκος διαθέτοντας ένα δυναμικό portfolio με 5 επιτυχημένα brands – Marasil, Mandarino, Pierre Cardin & Kitten– καλύπτει όλες τις ηλικίες και ανάγκες ενός παιδιού, με συλλογές ρούχων για τις καθημερινές του δραστηριότητες, τις ειδικές περιστάσεις, αλλά και με υπέροχες συλλογές για την ημέρα της Βάπτισης.H Fragos S.A. έχει εμπειρία 30 χρόνων στη χονδρική πώληση Marasil.

Η ποικιλία σχεδίων, σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα τιμών που καλύπτει η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, την έχει καταστήσει ως τη νούμερο 1 ελληνική εταιρία παιδικής ένδυσης στη χονδρική πώληση, με ένα δυναμικό πελατολόγιο με πάνω από 390 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι επιλογές των συνεργατών γίνονται με αυστηρά κριτήρια, ώστε να εξασφαλίζεται ο σωστός τρόπος προβολής και διάθεσης των προϊόντων.

Η εταιρία χτίζει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνεργάτες της και βρίσκεται κοντά τους με συνεχή καθοδήγηση, συμβουλευτική υποστήριξη και με επισκέψεις στο χώρο τους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε όλη την Ελλάδα.

Εάν διαθέτετε κατάστημα χονδρικής και ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην κάτωθι φόρμα:

    Αποδέχομαι τους όρους χρήσης