Νέα limited collection «Mommy & Me» by MARASIL

Με απέραντη αγάπη και μεράκι, η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. δημιούργησε μία limited flash συλλογή Marasil, ειδικά σχεδιασμένη για τις μαμάδες και τις κόρες. Η συλλογή Mommy & Me περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά σχέδια, 2 φορέματα και 1 φούστα, με όμοια υφάσματα, που ικανοποιούν διαφορετικά γούστα και στιλ. Με αυτό τον τρόπο, η χαρά του ντυσίματος γίνεται διασκέδαση και εκφράζει με έναν μοναδικό τρόπο την αγάπη και το συναισθηματικό δέσιμο, μαμάς και κόρης. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας: «Τα παιδιά μας είναι κομμάτι μας, τα αγαπάμε όσο τίποτε άλλο και εκτός από μαμά, θεία και νονά τους, θέλουμε πάνω απ’ όλα να είμαστε φίλες τους! Όλες θυμόμαστε τα σχολικά μας χρόνια, τότε που ένα όμοιο βραχιόλι ή μία όμοια μπλούζα με τη φίλη μας αποτελούσε σημάδι αγάπης και φιλίας! Αυτές οι αναμνήσεις στάθηκαν έμπνευση για να αναβιώσουμε το ίδιο συναίσθημα, αυτή τη φορά με τα παιδιά μας!». Το λανσάρισμα της συλλογής έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και ενθουσίασε όλες τις φίλες και τους φίλους του brand Marasil. Η διάσημη παρουσιάστρια έλαμψε στο πλατό, φορώντας ένα από τα δύο φορέματα και εισέπραξε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον θαυμασμό των τηλεθεατών. Ανακαλύψτε κι εσείς τη νέα συλλογή Mommy & Me στο www.maisonmarasil.com.