Αέρας από Ιταλία…

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, εγκαινιάστηκε στην Ιταλία, ένα ακόμα κατάστημα Marasil!

maisonmarasil.com

Έπειτα από το άνοιγμα του πρώτου στην υπέροχη Φλωρεντία, άλλο ένα από τα πολυαγαπημένα καταστήματα παιδικών ρούχων Marasil φιλοξενείται στη γείτονα χώρα και συγκεκριμένα στην πόλη Altamura, κοντά στο Bari της Νότιας Ιταλίας. Η όλη αρχιτεκτονική του συμβαδίζει με τον τοπικό, γραφικό και παραδοσιακό χαρακτήρα της Altamura, δίνοντας την αίσθηση μιας Baby & Kids Boutique, ενώ παράλληλα διαθέτει έναν άνετο εσωτερικό χώρο έτοιμο να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών μας.

maisonmarasil.com

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 και να επιλέξετε μοναδικές δημιουργίες από μία μεγάλη γκάμα παιδικών και βρεφικών ρούχων & αξεσουάρ των brands Mandarino, Pierre Cardin και Sprint. Ποιοτικά ρούχα, στιλάτα παπούτσια και μοδάτα αξεσουάρ, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 0 έως 12 ετών, που θέλουν να ξεχωρίζουν!

 

Όπως πάντα, η αλυσίδα καταστημάτων Marasil συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της εντός και εκτός συνόρων, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ανάγκες των καταναλωτών!