Νέο κατάστημα MAISON MARASIL στην Ιταλία!

Το δίκτυο παιδικής ένδυσης MaisonMarasil εγκαινίασε ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην πόλη Cassino της Ιταλίας, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τα πλάνα επέκτασής του. Το νέο κατάστημα 80 τ.μ. βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα και κεντρικά σημεία της αγοράς. Ένας σύγχρονος και υψηλής αισθητικής χώρος, όπου οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν όλες τις αγαπημένες μάρκες παιδικών ρούχων Marasil, Mandarino, Sprint, PierreCardin & Kitten. Η εταιρεία Φράγκος Α.Ε., με τα καταστήματα MaisonMarasilέχει μια δυνατή παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά, μέσα από καταστήματα σε χώρες όπως Ιταλία, Κύπρο, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Παναμά, Ουκρανία και Σιγκαπούρη. Η εξωστρέφεια αποτελεί βασικό άξονα στη στρατηγική επέκτασης της εταιρίας ενώ σημαντικό ρόλο κατέχει το ίδιο το προϊόν της ένδυσης με τα ιδιαίτερα σχέδια υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας που ενισχύουν και χαρακτηρίζουν την εικόνα του branddna.

MARASIL – ΙΤΑΛΙΑ
Corso della Repubblica