3 βραβεία για τη Φράγκος Α.Ε. & τα «Maison Marasil»

Η ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ απέσπασε 3 βραβεία σε λαμπερή εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερων Fashion and Beauty Brands της χρονιάς, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στο Art Factory. Gold στην κατηγορία Best Brand in Fashion Retail (International Expansion), Silver στην κατηγορία Best Fashion Kids’ Apparel Brand και Platinum για την υψηλότερη βαθμολογία που τις απέδωσαν οι κριτές στο σύνολο των υποψηφιοτήτων της κατηγορίας.

 

Τα βραβεία, τα οποία διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά από το Fashion Daily και την Boussias Communications είχαν ως στόχο να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα fashion και beauty brands και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές marketing και επικοινωνίας τους.

 

Σε μια αγορά λιανικής που απαρτίζεται από μεγάλους παίκτες, διεθνείς και εγχώριους, η ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ με τα «Maison Marasil» καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει, με την ιδιαίτερη επικοινωνιακή της στρατηγική, ενώ παράλληλα φροντίζει την υψηλή ποιότητα των εμπορευμάτων σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό όπως αρμόζει σε κάθε οικογένεια.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Γ.Βοντζαλίδης αναφέρει: «Η βράβευση ουσιαστικά επισφραγίζει την προσπάθεια μιας ελληνικής εταιρίας, για διάκριση και καταξίωση τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη αγορά. Είναι ένας αγώνας που δε σταματά ποτέ σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει με το ανθρώπινο δυναμικό μας πιστό και σταθερό στις αξίες και τις αρχές που εμπνέουν όλους εμάς με διάθεση και επιθυμία για επιτυχία.»