2 Χρυσά Βραβεία για τη Fragos AE – Maison Marasil

Η ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ απέσπασε 2 ΧΡΥΣΑ βραβεία στον μεγαλύτερο Retail διαγωνισμό! Βραβεύτηκε για το νέο και πρωτότυπο Concept store στο Χαλάνδρι αλλά και για το καλύτερο Διεθνές κατάστημα στην Ιταλία.

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στο gazARTE, σε μια λαμπερή εκδήλωση στην οποία βραβεύθηκαν τα καλύτερα έργα εσωτερικής αρχιτεκτονικής & διακόσμησης στο λιανεμπόριο, η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ με τα καταστήματα Maison Marasil, ξεχώρισε με τα 2 GOLD στις κατηγορίες Best Interior – Παιδικά και Best International store.

Η ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ έχοντας μελετήσει τις αλλαγές στο διεθνές εμπόριο, προχώρησε στην κατασκευή του πρώτου flagship store, υπό τη μορφή ενός νέου concept,  που αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη εικόνα της εταιρίας. Σε μία αγορά λιανικής που απαρτίζεται από μεγάλους παίκτες, διεθνείς και εγχώριους, αντιλαμβάνεται πως η μητέρα και το παιδί έχουν την ανάγκη μιας πιο προσωπικής επαφής και κατασκευάζει ένα κατάστημα που εμπνέει εμπιστοσύνη και χαρά. Το νέο αυτό κατάστημα έκανε την εμφάνιση του στο Χαλάνδρι Αττικής το Μάιο του 2017 και στους επόμενους μήνες στην Ιταλία. Yπo κατασκευή βρίσκονται ακόμη 2 καταστήματα σε χώρες του εξωτερικού. Η ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ επενδύει στην εξωστρέφεια εδώ και 10 χρόνια με έντονη παρουσία σε 12 χώρες.

Σε αυτό το πολυδιάστατο και δημιουργικό project που κράτησε πάνω από 1 χρόνο, το αρχιτεκτονικό γραφείο Design Team αποτέλεσε ανεκτίμητο συνοδοιπόρο.