Νέο περιοδικό Maison Marasil

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΣ προχώρησε στον επανασχεδιασμό του διαφημιστικού υλικού προβολής των brand της.

Για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν οι κατάλογοι της εταιρείας Marasil, Mandarino & Sprint  αντικαταστάθηκαν με ένα νέο, ανανεωμένο, δίγλωσσο περιοδικό “Maison Marasil” με εμπλουτισμένη ύλη για τις μαμάδες και τα παιδιά.

Το ήδη αγαπημένο περιοδικό εκτός από τις φωτογραφίσεις καμπάνιας για το κάθε brand, φιλοξενεί στις σελίδες του fashion trends της σεζόν AW19-20, καθώς και εταιρικά νέα. Πηγή έμπνευσης αποτελούν οι συνεντεύξεις του Προέδρου των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτα Κανάκη που θίγει το θέμα του εθελοντισμού και πώς μπορούμε μικροί και μεγάλοι να τον εντάξουμε στη ζωή μας, καθώς και της χρυσής Ολυμπιονίκης και νέας μαμάς Φανής Χαλκιά. Από τη θεματολογία δε θα μπορούσαν να λείπουν προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα outfits, αγαπημένα βιβλία σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός και άλλα πολλά ενδιαφέροντα άρθρα.

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε εδώ: https://www.maisonmarasil.com/media/wysiwyg/Magazine2019-2.pdf