Νέα Συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2017-2018

Το μοναδικό Maison Marasil φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες συλλογές των αγαπημένων life style brands Marasil, Mandarino, Sprint & Pierre Cardin και αυτό το Φθινόπωρο.

Ακολουθώντας τις κυρίαρχες τάσεις και διατηρώντας μια ισορροπία μεταξύ chic και casual, προτείνουμε must have κομμάτια που αξίζουν να έχουν οι μικροί μας φίλοι. Ρούχα με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των υφασμάτων.

Με το κόκκινο χρώμα να εντυπωσιάζει, τα metallics και τα σκούρα να έχουν την τιμητική τους, το βελούδο να επανέρχεται για ιδιαίτερες περιστάσεις, τα super glam σχέδια παίρνουν την θέση τους στη φετινή σεζόν!

Αγαπημένη τάση το athleisure, με τα hoodies, τα κολάν και τις oversized φόρμες αλλά και το total denim που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος και φυσικά το glitter σε όλες του τις εκδοχές. Από τα t-shirts με τα μοναδικά γραφικά μέχρι τα elegant τούλινα φορέματα ballet look που λατρεύουμε.

Τις συλλογές θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Maison Marasil, σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop: www.maisonmarasil.com.

Κεντρική διάθεση ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ: 210-9971000