Βράβευση για τη συσκευασία του Maison Marasil

 

Η Φράγκος A.E. απέσπασε Silver Award για τοMaison Marasil Packagingστην τελετή απονομής των πρώτων Packaging Innovation Awards 2016. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα εορταστικό κλίμα στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Η συσκευασία Maison Marasil που έχει αγαπηθεί απ’ όλους τους φίλους και τις φίλες του δημοφιλούς e-shop παιδικών ρούχων, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να διακριθεί. Αφενός, για το μοντέρνο και πολυτελή σχεδιασμό της, ο οποίος της προσδίδει την έννοια του δώρου ανεξάρτητα εάν η παραγγελία-αγορά προορίζεται γι’ αυτό το σκοπό. Αφετέρου για τη συλλεκτική της αξία, μιας το εικαστικό της συσκευασίας διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, πριν τυπωθεί νέα σειρά με νέο σχεδιασμό. Πάνω στη συγκεκριμένη συσκευασία στηρίχτηκε όλη η τηλεοπτική επικοινωνία και η προώθηση του brand της εταιρείας, με αποτέλεσμα να καταστεί σήμα κατατεθέν του Maison Marasil .

Βασικός στόχος της Φράγκος A.E. υπήρξε το λανσάρισμα μίας πολυτελούς και εντυπωσιακής συσκευασίας που θα ανταποκρινόταν στο αισθητικό και ποιοτικό περιεχόμενό της. Μία συσκευασία χρηστική, μη αναλώσιμη, που θα δημιουργούσε στον καταναλωτή τη διάθεση να την ξαναποκτήσει σε νέο διαφορετικό σχεδιασμό.

Επόμενος στόχος της εταιρείας; Η κατάκτηση ενός βραβείου στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό βραβείων συσκευασίας Worldstar Packaging Awards 2017, που διοργανώνεται από τον World Packaging Organisation. Μια ευκαιρία που προσφέρεται σε όλες φετινές νικήτριες εταιρείες της Ελλάδας.