Κοινωνική ευθυνή

Η εταιρία λειτουργεί με ευθύνη απέναντι στα παιδιά που μεγαλώνουν μαζί της θέτοντας πάνω απ'όλα την ποιότητα των προϊόντων της.

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και τις σημαντικότερες αρχές της Φράγκος Α.Ε. είναι η προσφορά στην κοινωνία, τα παιδιά και την οικογένεια.

Σκοπός της εταιρίας δεν είναι να προάγει μόνο την αισθητική, μέσω της υψηλής ποιοτικής αξίας και της καλαισθησίας των προϊόντων της, αλλά να ενισχύσει τη δημιουργική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών με ισορροπία και μέτρο μέσω του προφίλ των ενεργειών αλλά και των ευρύτερων συνεργασιών της. Η εταιρία λειτουργεί με ευθύνη απέναντι στα παιδιά που μεγαλώνουν μαζί της θέτοντας πάνω απ’όλα την ποιότητα των προϊόντων της και στηρίζοντας συλλόγους που έχουν ανάγκη σε ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης.

Αποτέλεσμα αυτών είναι η ανάπτυξη μιας εσωτερικής κουλτούρας η οποία εμπνέει όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της.

Μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία δε μπορεί να αγνοήσει την αρχή προστασίας του περιβάλλοντος, η οποία βρίσκει εφαρμογή στο σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Στο πορτφόλιο της υπάρχει σειρά βρεφικών ρούχων βασισμένη στο οργανικό βαμβάκι, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, χημικών ή τοξικών βαφών σεβόμενη το περιβάλλον.

organic

Παράλληλα, αξίζει να τονίσουμε πως όλα τα στάδια παραγωγής υπόκεινται σε ποιοτικό και τεχνικό έλεγχο με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και πάνω απ’όλα την άριστη ποιότητα που προάγει τη φροντίδα των παιδιών μας.

Τέλος, η οικολογική συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, αποτελεί τη νέα τάση την οποία και προωθεί η εταιρία σε όλα τα σημεία πώλησης.

 

 

Εμείς, στη Φράγκος Α.Ε. αγαπάμε το περιβάλλον και θέλουμε τα παιδιά μας να ζουν σε έναν όμορφο κόσμο με οικολογική συνείδηση. Η νέα μας οικολογική συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτί αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας "nature never goes out of style"