Με μια ματιά

Η προτεραιότητα στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών είναι το «στοίχημα» που μας έχει οδηγήσει στη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας. Με στόχο και όραμα, η εταιρία Φράγκος Α.Ε., παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού για περισσότερα από 30 χρόνια, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο της παιδικής μόδας. Μια εταιρία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο διεθνή στίβο, ανοίγοντας με μεγάλη επιτυχία, καταστήματα σε 10 χώρες.

Η Φράγκος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4000τ.μ. που στεγάζουν τις λειτουργίες και τις δραστηριότητές της. Τις εγκαταστάσεις συμπληρώνει ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων 5000τ.μ.

Η εταιρία απασχολεί περίπου 120 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν όλα τα τμήματα και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας παιδικών ενδυμάτων. Η εταιρία εκπροσωπεί τέσσερα μεγάλα ελληνικά brands, Marasil, Mandarino, και Kitten, καθώς και το διεθνές brand Pierre Cardin, καλύπτοντας έτσι ηλικίες από νεογέννητα έως και 16 ετών παιδιά.

Από αρχή της δημιουργίας της, η Φράγκος Α.Ε. προσανατολίστηκε στη δημιουργία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η ποιότητα των προϊόντων – για την οποία και έχει αναγνωριστεί η εταιρία στην Ελληνική και διεθνή αγορά – είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών για την επιλογή των πιο σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας.

Η Φράγκος Α.Ε. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και εξάπλωση των προϊόντων της καλύπτοντας ένα ευρύ δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων που περιλαμβάνει 392 καταστήματα πελατών χονδρικής και 47 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης, ιδιόκτητα και franchise. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έκανε την είσοδό της στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.maisonmarasil.com.

Επίσης, δραστηριοποιείται στο εξωτερικό στην Κύπρο, Ιταλία, Ρωσία, Oυκρανία, Παναμά, Σιγκαπούρη, Λίβανο, Μάλτα, Αλγερία και Σερβία.

Το Όραμά μας

«Να κατακτήσουμε τη θέση της καλύτερης εταιρίας παιδικών ενδυμάτων παγκοσμίως, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και κερδοφόρα ανάπτυξη στους συνεργάτες μας, ικανοποιώντας μέσα από διαρκή βελτίωση της ποιότητας, τις ανάγκες των καταναλωτών μας, με συνεχή εκπαίδευση, παρακίνηση και ανάπτυξη του προσωπικού μας».

ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

BRANDS

ΧΩΡΕΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ